Mat Allergi eller Matintolerans

Fysiska reaktioner på vissa livsmedel är vanliga, men de flesta orsakas av en matintolerans snarare än en matallergi. En mat intolerans kan orsaka samma symptom som en mat allergi så att det är lätt att för växlar allergi & intolerans

En sann matallergi orsakar en immunreaktion som påverkar många organ i kroppen. Det kan orsaka en rad symptom. I vissa fall kan en allergisk matreaktion vara svår eller livshotande.Däremot är matintoleranssymptom i allmänhet mindre allvarlig och är ofta begränsad till matsmältningsbesvär.

Om du har en matintolerans kan du kanske äta små mängder av förekommande mat utan problem. Du kan också kunna förhindra en reaktion. Om du till exempel har laktosintolerans kan du kanske dricka laktosfri mjölk eller ta laktasenzympiller (Lactaid) för att hjälpa matsmältning.

Orsaker till matintolerans inkluderar:

    •  Frånvaro av ett enzym som behövs för att fullständigt smälta en mat. Laktosintolerans är ett vanligt exempel.
    • Irritabelt tarmsyndrom. Detta kroniska tillstånd kan orsaka kramper, förstoppning och diarré.
    • Känslighet för livsmedelstillsatser. Exempelvis kan sulfiter som används för att bevara torkad frukt, konserver och vin utlösa astmaattacker i känsliga människor.
    •  Återkommande stress eller psykologiska faktorer. Ibland kan bara tanken på en mat göra dig sjuk. Anledningen är inte helt förstådd.

Celiaki (gluten intolerans) Celiac sjukdom har vissa egenskaper av en sann matallergi eftersom det involverar immunsystemet. Symtomen är dock mest gastrointestinala, och personer med celiaki har inte risk för anafylaktisk chock.

Detta kroniska matsmältningsförhållande utlöses genom att äta gluten, ett protein som finns i vete och andra korn.

alergi_intolerans_right

Matintolerans Tester

Allt som behövs för att utföra testet är några hårstrån, 1-3cm långa. Om hårstrån ej finns att tillgå så går det bra med en bit av en fingernagel. Hår kan även vara färgat då färgen ej påverkar testresultatet.

alergi_intolerans_left

HUR DET FUNGERAR

“Bioresonans” är baserat på analys av information från levande organismer som ger ifrån sig energi. Termen“energi” används för att beskriva varierande subtila frekvenser eller vibrationsbaserade vi alla avger konstant. Den allmänna uppfattningen bland utövare som specialiserat sig inom naturmedicin är att kroppen på detta sätt kan kommunicera genom att agera som både sändare och mottagare.
Dessa subtila vibrationer kan jämföras med andra former av energier som t.ex. mikro- eller radiovågor etc. Denna vibrationsbaserad energi förändras kontinuerligt på grund av påverkan från andra krafter runt omkring, som t.ex. bakterier, toxiner, ångor, kemikalier, magnetiska, geografiska zoner eller elektrisk smog.
Allt påverkar en levande organism. Påverkan kan vara av positiv karaktär men kan också ha en negativ effekt och i vissa fall orsaka ohälsa och sjukdom.
Det är därför viktigt att förstå att denna typ av av terapi är speciellt inriktad på vibrationsfrekvenser. Det är också viktigt att förstå att hårstrå eller nageltestet endast är till för att fastställa den unika identiteten på personen som blir testad.

Man kan med andra ord säga att testet skapar ett “fingeravtryck” av individen. Detta, tillsammans med personlig information på hälsoformuläret (födelsedatum, födelseort etc), möjliggör för medicinsk scannings utrustning att leverera ett slutligt resultat för individen.

Om du är allvarligt sjuk eller misstänker att du har en sjukdom så rekommenderar vi att du träffar och diskuterar detta med din läkare, annars är du välkommen att ansluta dig till den växande skara människor i England och Sverige som insett fördelarna med bioresonans-terapi.

Bioresonans-teknologin i praktiken:

Bioresonans har länge associerats med sport, där professionella idrottsmän fått hjälp att återhämta sig så snabbt som möjligt efter skador, för att nå optimal hälsa och prestationsförmåga.

Anledningen till att fyra medlemmar av Sveriges Längdskidåkningsteam (Mathias och Tobias Fredriksson, Anders Södergren och Björn Lind) etablerade egna verksamheter inom bioresonans- tekniken, var då de upptäckte att bioresonans-tekniken erbjöd ett säkrare sätt att optimera och förbättra individens fysiska och mentala prestanda. Under förberedelserna inför stora mästerskap använde sig laget av samma teknik som hjälper till snabb återhämtning av skador.

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0