Matintolerans tester

Livsmedel kan påverka varje enskild persons hälsa när som helst i livet. Hårtester är omfattande & icke-invasivt. Tester för matallergier, intolerans och känslighet tillgängliga som kan visa sig i symptomer t.ex: uppblåsthet, gaser, matsmältningsbesvär, hudproblem, tarm besvär (IBS), blockerade bihålor, viktökning, fatigue…… Symptomen indikerar att en viss mat eller livsmedelsgrupp kan behöva undvikas ett tag för att kunna identifiera om det handlar om känslighet eller matintolerans.
Du kan ha stött på allergitester som kräver blodprov eller urinprover. Men dessa ersätts av mer avancerade alternativ som visat sig vara mer exakta och effektiva för att få en positiv potentiell allergenkamp.
Problemet med urin och blodprov är att de kan påverkas av ett antal faktorer. Dessa kan sträcka sig från mat som konsumeras i perioder av stress. De analyserar inte effekterna på en cellulär eller genetisk nivå på det sätt som hårprovning kan. Hårprover försämras inte efter att ha tagits, till skillnad från blod.

alergi_intolerans_right

Mat
Intolerans Test

Allt som behövs för att utföra testet är några hårstrån, 1-3cm långa. Om hårstrån ej finns att tillgå så går det bra med en bit av en fingernagel. Hår kan även vara färgat då färgen ej påverkar testresultatet.

alergi_intolerans_left

Välj bland våra intolerans tester
Våra test ger personlig information och utbildning. De är inte avsedda att diagnostisera någon sjukdom eller tillstånd eller att ersätta professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Du bör alltid söka råd från din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare med eventuella frågor om din vård.

Detta test är ett bra ställe att börja om du vill gräva i din kropps relation med mat och är generellt billigare än jämförbara tester. Njut av matkänslighetstestning hur det ska vara; snabbt, enkelt och bekvämt i ditt hem. Om du har några frågor kan du chatta med oss ​​här

hur fungerar det

inspirerande. kreativ. funktionell.

Steg 1

home-icon-01-49beaa

Välj ur vårt sortiment av tester för att passa dina behov och beställ det online.

Steg 2

home-icon-02-49beaa

Vi kommer att skicka dig ett testformulär för att slutföra och skicka tillbaka.

Steg 3

home-icon-03-49beaa

Ta ett hårprov och posta tillbaka det, enligt instruktionerna på testformuläret.

Steg 4

home-icon-04-49beaa

Få din omfattande testrapport via e-post inom 7 arbetsdagar.

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0