Vegan
välbefinnande test

Fysiska reaktioner på vissa livsmedel är vanliga, men de flesta orsakas av en matintolerans snarare än en matallergi. En matintolerans kan orsaka några av samma tecken och symptom som en matallergi, så människor förvirrar ofta de två.
En sann matallergi orsakar en immunreaktion som påverkar många organ i kroppen. Det kan orsaka en rad symptom. I vissa fall kan en allergisk matreaktion vara svår eller livshotande.Däremot är matintoleranssymptom i allmänhet mindre allvarlig och är ofta begränsad till matsmältningsbesvär.

Det kan vara en utmaning att variera en växtbaserad kost och ibland kan det vara svårt att veta om kroppen får i sig alla de näringsämnen den behöver.
Särskilt utmanande kan det vara att få i sig rätt mängd protein och vissa vitaminer som B -vitamin och järn.
Om den dagliga kosten är för enformig kan kroppen uppleva en överdos av någon livsmedelsgrupp. Detta kan orsaka intoleranssymtom som trötthet, kliande hud, utslag, spruckna naglar, fördröjd matsmältning, låg energi….
Genom att göra Vegan Test kan du eliminera de livsmedel du är känslig för. Därefter kan du komplettera din kost med Superfoods, vitaminer och mineraler som din kropp behöver för att uppnå optimal hälsa.
Det finns också möjlighet att köpa personliga recept för att det ska bli lättare att komma igång med en mer näringsrik och varierad kost.

Vegan välbefinnande test: 3 delar
-Den första delen scannar över 200 växtbaserade livsmedel från alla livsmedelsgrupper och lyfter fram de 10 livsmedel du är mest känslig för. Dessa bör undvikas under en period av 6-12 veckor.
-Den andra delen lyfter fram de 5 vitaminer och mineraler som din kropp främst lider brist på och behöver komplettera din diet med.
-Den tredje delen fokuserar på 3 Superfoods som du kan komplettera din diet med för att öka din hälsa och vitalitet.
Vi erbjuder också en personliga Kostplan baserat på resultaten från välbefinnande testet.

Du får:
3 frukost recept
5 lunch/middag recept
3 mellanmål recept
Du får dina recept inom 10 arbetsdagar från det att testresultatet är klart.

alergi_intolerans_right

Vegan
välbefinnande test

Allt som behövs för att utföra testet är några hårstrån, 1-3cm långa. Om hårstrån ej finns att tillgå så går det bra med en bit av en fingernagel. Hår kan även vara färgat då färgen ej påverkar testresultatet.

alergi_intolerans_left

hur fungerar det

inspirerande. kreativ. funktionell.

Steg 1

home-icon-01-49beaa

Välj ur vårt sortiment av tester för att passa dina behov och beställ det online.

Steg 2

home-icon-02-49beaa

Vi kommer att skicka dig ett testformulär för att slutföra och skicka tillbaka.

Steg 3

home-icon-03-49beaa

Ta ett hårprov och posta tillbaka det, enligt instruktionerna på testformuläret.

Steg 4

home-icon-04-49beaa

Få din omfattande testrapport via e-post inom 7 arbetsdagar.

Resultaten är baserade på en medicinsk avsökningsanordning med CE-klassificering 11a enligt ISO EN 13485, bilaga V och förvaltas av en fullt erfaren och kvalificerad näringsexpert. Testet använder den senaste tekniken tillgänglig och är helt automatisk, vi kan inte ändra eller påverka resultatet av dina resultat. Det är viktigt att komma ihåg att INTE alla har matkänslighet men dessa skanningar visar de livsmedel som du är mest känsliga för eller en trend som indikerar att du borde undvika vissa typer av livsmedel.

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0