Vitamin och Mineral
Välbefinnande Test

Fysiska reaktioner på vissa livsmedel är vanliga, men de flesta orsakas av en matintolerans snarare än en matallergi. En matintolerans kan orsaka några av samma tecken och symptom som en matallergi, så människor förvirrar ofta de två.
En sann matallergi orsakar en immunreaktion som påverkar många organ i kroppen. Det kan orsaka en rad symptom. I vissa fall kan en allergisk matreaktion vara svår eller livshotande.Däremot är matintoleranssymptom i allmänhet mindre allvarlig och är ofta begränsad till matsmältningsbesvär.

Vitaminer och mineraler har specika funktioner i kroppen. Då de flesta av dessa näringsämnen härrör från livsmedel, anses det att vi får tillräckligt med vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer genom att äta en hälsosam diet. Vi har dock erfarit att många av våra patienter under de senaste 15 åren vunnit stora fördelar genom att komplettera sin mat med specika kosttillskott som angivits i resultaten av deras test.
Efter testet tilldelas du en lista med upp till 5 vitaminer, mineraler, aminosyror eller enzymer där dina personliga testresultat indikerat bristfällighet.
Vi rekommenderar vitaminintag under en minimumperiod på 6-månader för vitaminerna skall träda i kraft, och att du efter 6 månader gör nytt test för att din kropp ska få de mest aktuella vitaminerna och mineralenar som behövs för optimal hälsa.
Som existerande kund får du 20% rabatt på alla framtida vitamin- och mineraltester.

alergi_intolerans_right

Vitaminer och Mineraler
Välbefinnande Test

Allt som behövs för att utföra testet är några hårstrån, 1-3cm långa. Om hårstrån ej finns att tillgå så går det bra med en bit av en fingernagel. Hår kan även vara färgat då färgen ej påverkar testresultatet.

alergi_intolerans_left

hur fungerar det

inspirerande. kreativ. funktionell.

Steg 1

home-icon-01-49beaa

Välj ur vårt sortiment av tester för att passa dina behov och beställ det online.

Steg 2

home-icon-02-49beaa

Vi kommer att skicka dig ett testformulär för att slutföra och skicka tillbaka.

Steg 3

home-icon-03-49beaa

Ta ett hårprov och posta tillbaka det, enligt instruktionerna på testformuläret.

Steg 4

home-icon-04-49beaa

Få din omfattande testrapport via e-post inom 7 arbetsdagar.

Resultaten är baserade på en medicinsk avsökningsanordning med CE-klassificering 11a enligt ISO EN 13485, bilaga V och förvaltas av en fullt erfaren och kvalificerad näringsexpert. Testet använder den senaste tekniken tillgänglig och är helt automatisk, vi kan inte ändra eller påverka resultatet av dina resultat. Det är viktigt att komma ihåg att INTE alla har matkänslighet men dessa skanningar visar de livsmedel som du är mest känsliga för eller en trend som indikerar att du borde undvika vissa typer av livsmedel.

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0