Om LangtonSmith Health

Utomordentliga Intolerans tester för Extraordinära  Människor.

Vi erbjuder ett flertal tester för matintolerans, inklusive vete, gluten, mjölk och laktose som ingår i vår “Guld Standard Food Test”. Alla tester görs genom att använda hårstrån, varför besök på kliniken ej är nödvändigt. Testerna erbjuds till alla åldrar inklusive barn och spädbarn med möjlighet till personlig konsultation.

about_langtons

1.

bekväm

Få en fullständig rapport från ett liten urval av hår, bekvämt i ditt hem och skicka det till våra svenska laboratorier.

2.

exakt

Vi testar 600+ mat & andra livsmedel, inklusive vete, gluten, jäst, mejeri produkter & laktos. Vi testar också för vitamin & mineral brist!

3.

tillgänglig

Vi använder den senaste bioresonanstekniken som tillverkats och är listad som en medicinsk avsökningsenhet klass 11a enligt ISO EN 13485.

“ Mitt namn är Annalisa Börjesson och jag praktiserar näringslära och har specialiserat mig på “Bioresonance” och “Biofeedback Therapy”. Jag är född i England och har alltid varit fascinerad av människokroppen och hur man kan nå optimal hälsa.”

anna_liisa_small

Annalisa BÖRJESSON

Ägare av LangtonSmith Health

Jag började min karriär som Sports Massage Therapist och Fitnessinstruktör, och har även tävlat internationellt som dansare i stilarna jive, lindyhop och swing, och vann silvermedalj vid “National Air Steps Final” för ett antal år sedan. När jag flyttade till Sverige 2003, startade jag en egen verksamhet som Pilates- and Yogainstruktör, samt TCM (Traditional Chinese Medicine) och drev egen hälsostudio under namnet ”Back in Shape” i 15 år.

Under den perioden blev jag intresserad av “Nutritional Therapy”. Detta för att jag insåg att fysisk träning i kombination med genomtänkt intag av mat och näring är oslagbart fär att nå optimal hälsa. Fysisk träning är bra men räcker inte hela vägen, men om man har en balancerad inställning till mat och näring så kan man verkligen göra skillnad.
Min passion för Vegansk och Vegetarisk matlagning utvecklades då jag jobbade på en “Macrobiotic” restaurant där jag senare blev “Raw Food Chef”. Jag älskar att experimentera med recept för att hitta vardagsdieter och måltider som ger optimal mental and fysisk energi. Målsättningen är att det skall vara snabbt och enkelt att fixa till, samt givetvis både nyttigt och gott.
Jag har själv haft matsmältningsproblem och under vissa tider av året även hudproblem som vållat oroskänslor och energiförlust. Efter att ha provat alla tillgängliga behandlingar, tog jag råd av en Bioresonance-utövare vilket gav omedelbart positivt resultat. Med enkla medel fick jag snabbt normal matsmältning, ”yngre” hud och en generell känsla av lugn och välbehag.
Detta positiva resultat inspirerade mig till att lära mig mer, och har nu en grundmurad övertygelse att “a happy stomach makes for a happy heart”, och att din kropp har svaren om du tar dig tid att lyssna.
Genom att kombinera min erfarenhet från Yoga och fysisk träning med “Wholefood cooking”, kunde jag använda råvaror som stöds av Biofeedback. Denna terapi hjälpte min kropp att hjälpa sig själv, och nu vill jag sprida använda mina kunskaper till att hjälpa dig!

Hitta Din Test.

sök nu

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0