Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy gäller bara för Langton Smith Health AB och fastställer hur vi använder och skyddar all information som du ger oss när du använder denna webbplats.
Langton Smith Health AB är fast beslutna att säkerställa att din integritet skyddas. Om vi ber dig att lämna vissa uppgifter genom vilka du kan identifieras med när du använder denna webbplats, då kan du vara säker på att det kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.
Vi håller vår sekretesspolicy under regelbunden översyn och vi kommer att placera några uppdateringar på denna webbsida. Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den 31 December 2018.

Vad vi samlar in

Vi samlar in information om dig när du begär mer information om våra produkter eller tjänster. Vilken typ av information kommer att omfattas:

  • Namn och datum vid födelse
  • Betalningsinformation – här samlas via en tredjepartsleverantör (PayPal eller WooCommerce eller SWISH handelsbanken) som valts av dig
  • Kontaktinformation inklusive: adress, postnummer, telefonnummer och e-postadress
  • Möjliga hälsa och fitness frågor.

Vad vi gör med informationen vi samlar in

Vi behöver informationen för att kunna tillhandahålla skräddarsydda offerter, erbjuda ytterligare produkter och tjänster och varor som köpts in.

Intern registerhantering

Om du samtycker, kan vi använda informationen om dig, för att förse dig med information om andra produkter och tjänster som vi erbjuder. Ibland kan vi också använda din information för att kontakta dig för marknadsundersöknings ändamål. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon eller post.

Säkerhet
Vi är fast beslutna att säkerställa att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande, har vi lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online. Om du är registrerad användare, din profil och information är lösenordsskyddad med det lösenord som du har valt, vi har inte tillgång till lösenordet.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra hemsidor av intresse. När du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats, bör du dock notera att vi inte har någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte ansvara för skydd och sekretess av någon information som du lämnar när du besöker sådana webbplatser och sådana webbplatser regleras inte av denna sekretesspolicy. Du ska iaktta försiktighet och titta på sekretesspolicyn och vad som gäller för den aktuella webbplatsen.

Kontroll av din personliga information

Du kan välja att begränsa insamling eller användning av din personliga information på följande sätt:
När du ombeds att fylla i ett formulär på hemsidan, leta efter rutan som du kan klicka på för att ange att du inte vill att informationen ska användas för någon direkt marknadsföring om du tidigare har samtyckt till att vi använder dina personuppgifter för direkt marknadsföring, du kan när som helst ändra ditt beslut genom att skriva till eller mejla oss på info@langtonsmithhealth.se.
Vi kommer inte sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje parter om vi har din tillåtelse eller enligt lag är skyldiga att göra så. Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka säljfrämjande information om tredje parter som vi tror du kan finna intressant om du meddelar oss att du vill att detta ska hända.
Dina personuppgifter kommer inte att överföras till länder utanför EES av Langton Smith Health AB. Du har rätt att komma åt din personliga information (med vissa undantag). Om du vill ha en kopia av den information vi har om dig vänligen skriv ett mejl Langton Smith Health Data Protection Officer på info@langtonsmithhealth.com. En avgift kan förekomma för sådana förfrågningar.
Om du anser att någon information som vi har på dig är felaktig eller ofullständig, vänligen skriv till eller mejla oss så snart som möjligt. Vi kommer omgående att rätta den information som hittats och som är felaktig.

Kontakta oss

Vi är inte inne just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi återkommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Kan inte läsa? Ändra text captcha txt
0